Acasa -> Monede si bancnote -> Articole -> Impresii de la Veronafil, noiembrie 2010

Impresii de la Veronafil, noiembrie 2010

Intre 26 si 28 noiembrie 2010 s-a desfasurat cea de-a 115-a Veronafil, targul numismatic si filatelic de la Verona, cel mai important targ din Italia; in fiecare an sunt programate doua editii, cea de primavara in mai si cea de toamna in noiembrie.

Aici am descris transportul si costurile; de data aceasta nu am mai fost singur ci am fost impreuna cu Gabriel Ivan din Ploiesti; am zburat vineri seara de la Bucuresti Baneasa la Bergamo - Orio al Serio; dupa vreo doua ore petrecute in mall-ul de langa aeroport, noaptea de vineri spre sambata am petrecut-o in aeroport, citind, mai lucrand la laptop si incercand sa motai un pic; sambata dimineata devreme am plecat pe jos pe un frig patrunzator spre gara din Bergamo (45 minute) de unde am luat trenul spre Verona.

Majoritatea impresiilor legate de organizare si vanzatori de la editia precedenta se aplica si acestei editii. Iata cum a fost oferta detaliata pe cele trei categorii care ma intereseaza pe mine:

In concluzie din cele trei targuri Veronafil consecutive la care am fost acesta a fost de departe cel mai slab. Totusi la pretul total al deplasarii de 120 lei + 14.5 euro cred ca se merita.


Click aici pentru intoarcere la lista de articole sau aici pentru pagina principala; daca v-a placut sau ati gasit interesant acest articol as aprecia daca mi-ati spune aceasta printr-un mail; tot pe mail sunt binevenite si corecturi, critici sau sugestii.