Acasa -> Monede si bancnote -> Articole -> Impresii de la Veronafil, mai 2010

Impresii de la Veronafil, mai 2010

Intre 21 si 23 mai 2010 s-a desfasurat cea de-a 114-a Veronafil, targul numismatic si filatelic de la Verona, cel mai important targ din Italia; in fiecare an sunt programate doua editii, cea de primavara in mai si cea de toamna in noiembrie.

Aici am descris transportul si costurile; am zburat vineri seara de la Bucuresti Baneasa la Bergamo - Orio al Serio; noaptea de vineri spre sambata am petrecut-o in aeroport, citind si lucrand la laptop; sambata dimineata devreme am plecat spre jos spre gara din Bergamo (45 minute) de unde am luat trenul spre Verona.

Majoritatea impresiilor legate de organizare si vanzatori de la editia precedenta se aplica si acestei editii; parca acum erau ceva mai putini vanzatori, fiind ceva mai mult spatiu neocupat, dar nu cu mult. Iata cum a fost oferta detaliata pe cele trei categorii care ma intereseaza pe mine:

In concluzie a fost un targ bun pentru mine iar la 120 lei + 14.5 euro cat m-a costat in total s-a meritat pe deplin. Il recomand oricui, mai ales atunci cand biletele de avion sunt cumparate la tarife foarte mici cu cateva luni inainte; detalii practice in articolul similar ce descrie editia precedenta.


Click aici pentru intoarcere la lista de articole sau aici pentru pagina principala; daca v-a placut sau ati gasit interesant acest articol as aprecia daca mi-ati spune aceasta printr-un mail; tot pe mail sunt binevenite si corecturi, critici sau sugestii.